Wednesday, February 3, 2016

Assalamualaikum Dunia

Hurm. More than a year tak post kt cni. Jenguk jenguk tu ada jugak kadang kadang. Time limitation maybe. Heh. Cbok lah kunun nyer kan.

Dah kenapa tetiba rasa nak mem'blongging' balik tah. Maybe sebab banyak sgt benda dalam kepala otak neh yg tak boleh nak story direct to someone. 

Ok. Mood nak blogging dah dtg blk. This is just an entry. Ala ala pembuka kata lah kunun nyer. Ceh. Dah lama x tempek gambar gambar memory kat cni. Dah bnyk picture yg hilang hasil drpd aktiviti tukar tukar phone. Haha. 

Okeh. Enough for now. Hope after this ada kesempatan jenguk jenguk cni lg main tempek tempek picture hokey. Senang anak anak ibu nnt nak tgk kecomotan diri memasing ble dah besar. Haha. 

Salam sayang dari ibu. Kiss & warm hugs~ ;)

No comments: