Monday, August 1, 2011

Salam Ramadan

kepada semua umat Islam, selamat berpuasa~


semoga ibadat & amalan kita sepanjang bulan yg mulia ini diterima Allah..amin~
mohon maaf atas segala salah & silap..

p/s : it will be my last Ramadan with "single" status..next year im gonna celebrate Ramadan with my husband..kalau pnjg umur..amin~ :)

Love..wawA

12 comments:

gRiJeNeLiA... said...

tak sedih ke wawa? nanti raya kena blk rumah suami...nak blk rumak mak susah tau=p

wawa(",)toink2 said...

amboi2~ batu api nmpk grija..hahaha...!

alah, umah dia kt kl je pon kot...

kompom2 nyer la ry alek kg kan..

Lalala~ hahahaha..;P

gRiJeNeLiA... said...

haha...aku rasa tak yah la aku nak batu apikan pun sbb ko mmg planning giler...awal2 ko dah set eh? ur great!!!

wawa(",)toink2 said...

ngehehe..;P

alah, ta kesah pon alek mn2...

i ok ajeh...

yg pntg husband ada skali kan...uhuk~

gRiJeNeLiA... said...

ko mmg dah ada mood nak kawin nampaknya...aku still tak berani...waaaaaaa

wawa(",)toink2 said...

harus la...

jelesh tgk member sume ramai da kawen.

ramai da dpt baby...

na jgk...tp tkt jgk..hahaha...

gRiJeNeLiA... said...

ala ko dah tunang maknanya ko dah sedia la makcik...takut apa? rasanya dia tak mkn org kan? haha...bab baby tu je yg best...haha

wawa(",)toink2 said...

haaa..tau xpek...

itu lah yg ingin ku katakan sejak dr dlu..

wahahahaha..!! =P

gRiJeNeLiA... said...

i love babies too but takut la...muda lg kan? haha...mak aku dah membebel...cara dia pdg baby org aku dah tau dah dia nak cucu=(

wawa(",)toink2 said...

kann...sgt ske...tp nak ada sndrik pnyer cm tkt plak...uhuk..

mak i da ta kesah...dia da ada 3 org cucu...

ngehehe~ =P

gRiJeNeLiA... said...

ye la ko ada kakak...mana aci!!!!

wawa(",)toink2 said...

Lalala~ hahahaha..!! =P