Tuesday, October 19, 2010

statement yg ta bley blah kot..ceh~

tiap2 ari senin i cte..so senin bawu2 neh i kuar la..apa lg kn..jln2,tgk muve,soping2..na hlg kn tensi n kepala yg tgh berserabot now neh..

nk dijadikan cte la kn..urm,cane nk strt ye..ok,i ada lebey dr 1 phne num..yg utama of crse la celcom memandangkan my mom pkai celcom..num lg 1 tu i pkai mxs..num mxs 2 i gne phne len..so ble i pg mn2 i akan tgl je phne mxs 2..just bwk phne num clcm..Justify Full
so da puas kuar jln2 i alek umah..i tgk phne mxs 2,ada msg..ok,from dat guy..i pelik jgk apsal mamat neh msg plak memandangkan da lme dia ta cntct i pas dia "buang" i dlu..xpe la,bc jela kn..bkn kne byr pon..if ikt kn aty mmg mls na bc..

yg i ta phm nyer adalahhhhh...punyer la lme dia ta msg i pas2 tetiba dia msg n just utk ckp dia da ada gf..da jmp org yg ley terima dia..ok..i pk positive myb dia just na update psl dia je kn memandang kn dia da xde dlm list my fwen kt fb..so i ta tau apa2 perkembangan psl dia..dats y dia msg n ckp dia da ada gf kn..

BUT...statement dia yg mengatakan bahawasanya dia bahagia dat gurl ad ngan dia 2 apsal..?? MOTIF..?? i rs ta perlu kot wat statement 2 kn..lg pon i xde msg dia tnya dia da kapel ke..bahagia ke..ada ke..?? xde pon..tah bp bulan ta msg tetiba msg n just nk wat statement cm2..APAKAH~

blueekkk~ geli plak ngan statement dia..haha..!!

hello bro..if u epy ok la..gud 4 u..tp rs nyer x perlu kot tetiba msg n nk wat statement sengal cm2..sk aty u la u nk kapel ke,tnk ke..bahagia ke,x ke..ada i kesah lg dah..u r da 1 yg "buang" i dlu,so wat 4 i na amek tau psl u agy..

tp kn cpt plak dia dpt pengganti..nmpk sgt ms ngan i dlu dia da berpk2 psl dat gurl kn..thnk god coz bkk mata i n kuat kn aty i utk terima je keputusan dia utk tgl kn i dlu..

i yg dlu xde rs benci kt dia tetiba muncul perasaan meluat n menyampah now kt dia..ada jgk laki cm neh dlm hdp i..mmg tersangat klaka..hahahaha..!! dah "buang" org,x cntct berbulan2,then tetiba msg n wat statement cm2..wahahaha..!!

xpela,wat pape pon dear..yg penting u epy ok..! wink~ =D

p/s: tetiba rs x sbr utk jadi hak milik seseorang..statement apakah ini wawa..hahaha..!! hope org yg berkenaan bc pesanan ni n ambil la tindakan yg sepantas mungkin ye..kik2~ ;p

Love..wawa

6 comments:

mira said...

mcm2 la..org 2 sj nk wat wawa skt ht kot..
x pyh lyn org cmtu wawa..buang ms..kn..
btw,p/s tu utk sp sbnr nya..ooo nk rahsia2 ye..

wawa(",)toink2 said...

2 la psl nyer..mls na lyn..
ta phm ap motif dia..uhuk~
sapa2..?? pesanan utk sp..?? hahaha...
jeng3~ tguuuu....kik2~ ;p

Nadia said...

Eleyh nampak sangat dia na suruh ko jealous tu. Wat tade perasaan je. Mengada betol lelaki mcmtu?! Heh.

wawa(",)toink2 said...

nadia: itu la psl..cam meyampah plak tetiba..bluekkkk kt dia..puas aty..uhuk~

Dwan said...

cincin da adjust size kn.. :p x lm la tuh..hekhek..baju pun da cr smlm.. ;)
really nice baby..

wawa(",)toink2 said...

dwan:
ngehehe~ thnx by..shuker shagatttt dat ring..santekkk...
lg 1 kn..urm,urm,err,err..hehe..wawa rs kn..err,err,hik2~ na tkr bj 2 wane len buleh...heee..;p