Tuesday, September 14, 2010

move on..?? yes,i will..satisfied??

dlu aku rs kenangan 2 berharga n x perlu dilupakan..tp if kte je yg thinking dat way but others try 2 forget,wat for aku still nk ingt kenangan 2..rs mcm aku yg beria nk jg hubungan yg dah lme terjalin tp dia mcm nk tnk..if ni yg u nk,fine..i will get rid all da memories from my mind..

myb skrg dia dah sng,dah ada semua nya yg dia nk,so aku dah x pntg mcm dlu lg..its ok..x ksh lah..hope dia happy right now..trs kn lah dgn perangai u 2 yg menyakitkan ht org lain..pas ni sk aty u la nk wat post ap pon kt fb u 2..i tkn tau dah..so i tkn skt aty..if u nk letak sume kesalahan 2 kt i pon,sk aty u lah..i dah pnt skt aty..




sory kepada sesapa yg skt aty with dis pic..my bad..

now is da time to move on..mcm yg dia pnh ckp..fine,i will..

Love..wawa

9 comments:

mira said...

ini ke guy yg wawa cte 2..dia dah keje skrg kn..?
xpela wawa..xde jodoh kn..
myb dia bkn utk wawa..ad org lain yg tgu wawa kt luar sn..smile k..:)

Anonymous said...

u sbr ok..bahagia akan dtg..;)

wawa(",)toink2 said...

mira:yup,dia da keje..n da ada sume bnd yg dia nk..btl ckp mira,bek kte hargai org yg btl2 nk kn kte kn..kt luar sn..=)

anonymous:thnx dear..

mira said...

btl tu wawa..;) move on ok

wawa(",)toink2 said...

yup,i will..thnx dear..

Anonymous said...

watpe crop pic ni..letak je gmbo org tu skali..br puas ati..

wawa(",)toink2 said...

sj..tnk nmpk sgt sp org yg dimaksudkan..

Anonymous said...

don't blame the other side... may be u pon ada wat dia kck ati tp u yg x prasan... thats y dia cmtu... pape hal pon de hikmah smua tu... and think positive... love & faith...

wawa(",)toink2 said...

yup,i x ckp yg i ta slh lgsg..
honestly,i mmg seorang yg teruk..
so i pk better i xde dlm hdp dia..
sp yg slh i dah mls pk..bnd dh lps..
i dah move on..hope dia pon move on..
like wat he said..n dis is wat he want..
TUTUP BUKU~