Thursday, August 26, 2010

kesabaran tercabar akhirnya~

entah kuasa apa yg tiba2 dtg dlm hati aku kali ni utk aku post dis thing..mungkin sbb aku da ta thn apa org len pk psl aku..slama ni aku dian kan diri..aku senyap..pura2 x tau apa yg berlaku..apa org len ckp psl aku..tp kesabaran aku ad bts nyer..mlm td kemarahan aku kt dia meluap-luap..

kt facebook dia,bkn men..post sume mcm frust..aku ada laki lain..padahal ms 2 aku ngan dia terumbang ambing..mcm dah x kapel..dats y aku ambil langkah rapat ngan laki len..bkn aku sj2 nk men kayu 3 blkg dia..sbb ms 2 aku rs ktrg mmg xde pape hubungan pon..

n plg menyakitkan aku, kwn2 dia just terima sume yg dia ckp..nmpk aku yg slh sbb kt fb aku ada pic aku ngan laki len..tp ms 2,aku dah baik ke ngan by..?? blm kn?? n ada diorang tnya aku apa yg jd sebenar nya..ada diorang dgr luahan dr pihak aku..?? XDE..!!

buat pertama kali nya aku letak pic dia dlm blog ni..mungkin lps ni pic2 yg seangkatan dengan pic ni "hilang"

knp aku mcm 2..?? ada tnya by aku 2 ap dia wat kt aku dlu..?? siapa yg mle kn sume ni..aku atau dia?? aku x pnh ckp kt org len psl dia..psl bnd yg dia wat smpai aku jd teruk cm ni..dlu ms ngan dia, aku msg ngan laki len sj2 pon xde lgsg tau x..tp pas ap dia wat kt aku,ak dah bosan jd setia..!!

dia da makin melampau..! U R TOO MUCH BY..!! mcm slh sume kt bahu wawa..wawa nk tnya by, sp yg mle kn sume ni..?? sp yg lyn pmpn len..?? sp yg slalu mungkir janji..?? sp yg msg %%$$&&## ngan pmpn lain..?? sp yg men kayu 3 pas 3 thn kapel..?? wawa ke by..?? wawa ke..??? kte slalu gdh sbb benda yg sm..benda ap by..?? PEREMPUAN...!! berulang2..!!

buku yg dia hadiah kan kt aku..aku tulis setiap hari apa aku rs kt dia..aku rs sia2 ap aku wat..

post dia kat fb,kunun tgu decision aku..pilih dia or laki 2..but after da decision have been made,dia still wat hal ngan pmpn len..APA NI...??!! logik atau tidak,br knl sorg pmpn kt fb,then dah ajak bkk pose sm..dia ingt aku xtau..ak sj pancing dia soh dtg tmpt aku pd hari yg dia akan bkk pose ngan pmpn 2..utk pengetahuan semua,tmpt keje dia sgt dkt dgn umah aku..tp ble aku mntk dia dtg,dia ckp x sempat..dia ada bkk pose RAMAI2 ngan kwn..

ok,aku pancing lg..ak ckp aku pg tmpt keje dia lah if cm2..den,kte blh pg bkk pose sm2 ngan mmber dia..tau ap dia ckp?? dia kt,"by bwk mtr..n by rs wawa x perlu ikut"..jawapan apakah itu..dia mle dingin..

then aku ckp,"xpe,wawa x ksh nek mtr..bkn nyer x pnh nek mtr.." apa dia jwb?? dia kt dia dorang da buking tmpt mkn so aku xblh ikut..if dia btl2 syg aku,rs nya dia akan wat cm2 x..?? melainkan sebenarnya dia nk pg bkk pose ngan pmpn..kn..??

last2 dia ckp smbl mrh2 dia dh cancel bkk pose ngan mmber dia..n dia akan dtg bkk pose ngan aku..aku nk kn kebenaran..btl dia bkk pose ngn mmber rmai2 or ngan pmpn 2..so aku soh jgk dia bwk aku..dia mle mrh2 n dia ckp "NO!!" ap mksd nya 2..?? if dia nk jernihkan keadaan,dia septt nya yakin kan aku yg dia mmg bkk pose rmai2..n bwk aku kt sn kn..?? tp ap dia wat..??

ble aku desak,dia ckp dia dah cancel..n dia ckp "fine,if nk pg jgk,esk by bwk..tp ad org or x by x jamin sbb by dah cancel"..logik x..?? if bkk pose rmai2,if dia je yg x dt dtg,logik ke seluruh event bkk pose yg kunun nya dah di booking 2 pon x jd..?? x logik kn..?? so korang pk la sndri..TERUTAMANYA KAWAN2 DIA YG SOKONG DIA SGT N SALAH KAN AKU..

i love him damn much..WAS..smpai i wat ni n letak kt myspace dlu (dlu b4 ad fb slalu lyn myspace)..tp skrg,org ni yg burukkan aku..how come??

SORY 2 TELL ALL BOUT THIS HERE..BUT U R TOO MUCH..!! selama ni wawa diam,tnk buruk kn by..tp by yg mle buruk kn wawa kt fb by kan..??? im sick of all dis shit...!!

kepada kwn2 dia yg sokong dia sgt tanpa amek tau apa kata dr pihak sy,terima kaseh sy ucap kan..chow~

Wednesday, August 18, 2010

isy3~ pompuan itu..

ap la nk jd..ada jgk pompuan cm2 ujud zaman2 moden neh..wat keje yg boleh dikatakan keje gila jgk la..yg lepas 2 lepas la..adoi la mkcek~

dah putus cinta ngan 1 guy,sudah la..if dat guy ada gurl len, xperlu la nk msg2 gurl 2 ckp ni,ckp 2..if ad prob antara u ngan dat guy,selesaikan la sndri antara kamu n dat guy..jgn la ttba nk libat kn gurl bawu 2 yg xtau pape..


siap nk ugut2..nk rosak kn hub gurl 2 with other guy..ap pnyer manusia la..wugi ajeh mak ayah anta study tinggi2 tp perangai cm2..jgn luar je nmpk baik tp hati.......x gne jgk kn..

dlm dok benci2 2, wajen la plak dok spy sn cni..cek 2 cek ni..sume bnd psl ex dia n gurl bawu 2 dia tau..smpai gurl 2 pnyer ex pon dia tau..amboi~ sakan btl menyiasat..xpela, mengikuti perkembangan kot..;p

kepada wanitu itu, x elok nk musnah kan hubungan org len..kamu jg la sj hubungan kamu dgn lelaki bawu dlm hidup kamu itu..ok..??



Monday, August 9, 2010

it all begins...with a choice


empty~ dats wat i feel right now..tp hati je yg kosong..kepala otak neh full..hmm..apa akan jd pas ni..dpt ke trs kn hdp mcm hari2 sebelumnya..?? dun think so..something is gone..

im afraid 2 make a decision,a choice..but decision has been made..but it not mine..hurm..
dunno wat gonna happen next..afraid 2 think about it..wish yg sume ni sume mimpi..