Tuesday, July 13, 2010

Geram..!

fine..dlu kne jg aty dia je..now da len..ht akak dia pn i nk kne jg jgk skrg..?? yup, dr segi yg len mmg btl tp tkn smpai i pnyer life pon nk kne pk akak dia dlu br i leh proceed ap yg i nk wat..hey,dats my life ok..! lps ni nk jg aty sp plak..kazen dia..?? pkcek dia..?? smpai aty kwn2 dia pon ak da kne amek tau now neh..

i da fadeup la cm ni..! if smpai akak dia pn da msk cmpr, mmg parah r..padahal akak dia xtau ap dia dah wat kt i ms i 2nd year kt ukm..ad akak dia tnya sbb knp i jd cmni..?? kunun x setia..?? tnya dlu adik kesayangan dia 2 ap dia wat ms i setia bagai nk gle selama 3 TAHUN kt dia dlu..! br tnya knp i wat cm ni kt adik dia..

arrgghhh....!!

mls nk ckp lebey2..nnt mengaib kn ORANG TU plak kn..phm2 sndri r..jgn nk slh kn org len je..pk dlu ap u da wat..if u 2 sempurna sgt, TAK PERNAH MAIN KAYU TIGA NGAN POMPUAN LEN BLKG GF SENDIRI, 2 len cte r..

dah r,if u bc dis post i nk bg tau u 1 bnd..im not loyal 2 any guys..but i loyal to my HUSBAND..! chow~

Friday, July 9, 2010

konsert alam di zoo negara

Hijau sentiasa dikaitkan dengan alam semulajadi. Namun apakah pula maksud hijau bagi anda? Inginkan jawapannya? Jom saksikan beramai-ramai Konsert Alam yang akan diadakan sehari sahaja pada :

Tarikh : 10 Julai 2010
Tempat : Dataran Dato' Ismail Hutson, Zoo Negara
Masa : Dari jam 10.00 pagi hingga 3.00 petang.

Antara artis yang akan membuat persembahan ialah Zainal Abidin, Kumpulan Muzik Indie, Muzik Tradisional, dan Kumpulan Orang Asli Gombak.

sory,logo thn 2009 je yg dpt dicari..2010 ta jmpa..huhu..

Alunan rentak muzik yang berkonsepkan flora dan fauna ini pastinya membawa kelainan kepada anda yang menggemarkan suasana keriangan di alam hijau. Dapatkan segera tiket masuk ke Zoo Negara yang berharga RM25 bagi dewasa dan RM6 bagi kanak-kanak.

Dibawakan khas untuk anda sempena Festival Kuala Lumpur oleh Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara dan Zoo Negara.

Tuesday, July 6, 2010

Benci kamuu...!!

entah knp ttba rs benci 2 meluap-luap dlm aty neh..menyampah..!!

sy dah pnt jg ht org lain..smpai aty sndri yg skt..! ikut kn kehendak org len smpai kehendak sy sndri diketepikan..! sy dah x thn..!


jiwa neh meronta2..mcm da nk meletop..jgn smpai sy hlg sabar..dah bnyk kali ckp tp still wat bnd yg sm..wat bnd yg sy x sk..! entah brp kali peluang sy kasi..tp ttp x berubah..BENCI..!!


Sunday, July 4, 2010

phone hilanggg..! waaa...!! (T_T)

sob2~ phone shayer hilang sudey..ni la 1st tyme my phone hilang..adoi~

phone shayer 2 majok ke ap..b4 dis ada owang ckp if asek ckp nk bli phone bawu je nnt lme2 phone yg sedia ada 2 hilang..mitos je kn..tp jd kt member n now kt shayer plak..uhuk~

pas sedar phone hilang, sj try kol kot2 la ada hamba Allah yg bek aty tlg pgg kn..aleh2 ble kol phone 2 telah pon di off kn..sah owang da amek..huu~

xpe la, rezeki dia la kn..2 la,len kali jgn asek ckp nk bli phone bawu..senyap2 bli trs sudey..padan mke diriku ini..sob2~

ni la phone shayer yg hilang 2..walaupon murah pada ms ini tp pada ms shayer membeli nyer, shayer still tgh study..so phm2 la..huhu..kre mhl la pada masa tersebut..uhuk~

seb bek la ada 1 agy phone..tp dah ngong..kjp2 off..apa daa~ kpd kengkawan shayer,cntct shayer di num maxis ye..huhu..ni nnt jd keje plak nk pg celcom center nk amek num yg dlu..malas nk tkr num..

kepada sesapa yg nk adiah kn phone, amat dialu-alukan..wahahaha~ chow

Saturday, July 3, 2010

Nak tgk filem ZOO..!!

menci nyerr....ramai geng2 zoo da pg tgk filem zoo..! ta dpt join dowang 1hb ri 2 coz pg PD anta my adeq kat nursing college..excited coz na tgk mke2 geng kt tmpt keje yg msk dlm filem 2..hahaha.. cm kelaka plak..huhu ;p

nk tgk jgk haiwan2 yg msk dlm filem ni..hobbit ada,koko ada,wizard ada,sibol ada, n mcm2 adalah..eee! ta sabar nyerrr...


1 of my staff in dis pic..brother helmi..;) ms ni dia jg bird..now da tkr ke reptile..become 1 of my gud staff..;)

haiwan dlm pic kt atas ni nm dia koko..if na amek pic ngan dia, dtg la zoo negara pada public holiday n wikends..koko n kawan2 iaitu hobbit/wizard (kuda kerdil) n ular sawa batek setia menanti anda di main entrance..;) (promote jap..haha..;p)

xpe2, tgu la dis wed..nk pi tgk gak filem 2 ngan dak2 zoo yg ta pg tgk agy..sp2 na join, jummm...! hoho..

akak jg tiket wayang,kitowank staff zoo xde dpt diskaun ke na tgk filem zoo..??? ekekek~ ;p