Saturday, February 6, 2010

Silent~

wat im thinkin'..?? OMG..! cant get rid of it from ma mind.. i never knew how much it hurt.. like a hole in my chest.. why da 1 who not here owez etched in my memory n da 1 who is right here i 4got about him..??

really dont know wat actually i want.. cant find it out.. myb need more time 4 it.. or myb i oredy know wat i want but terrified 2 speak it out..?? can 'HE' wait..?? sign~


miss da 'moment'.. hmm..(T_T)

11 comments:

mira said...

benda yg lps jgn dikenang wawa klau bnda tu menyakitkn.. take it easy ok..;)

Anonymous said...

him?? hmm, u such a terrible person i guest...

bytripledot..

wawa(",)toink2 said...

mira:thnx..

bytripledot:wateva

Anonymous said...

Dun just a book by its cover tripledot, benda lama adalah ingatan, lg nk kte lupakan lg kuat ingt, kan mira, lgpun crite cmni agak biase ddngr yg mmbzakan adalah pngalaman seseorang tu, bulan ni adlh blan cnta, wlupn bkan bdaya, tp ia smacm synonm kpada mreka yg mlalui nye, bak kata orang, cukupla hanya skeping kad ats dsr ingtan, diam x smstinya x bgus, mulut mmg mmbsu tapi hati x pnah mmbsu..

Bysitukangsmith.

Anonymous said...

u noe wat, u might be ignored by 'him' but in da mean time, did u really noe if 'he' really ignored u o not?

owez tinking of 'him', another 'him' owez be wit u, such a terrible...poor u...

mess up ur self for sumone..sigh~..how long u noe 'him'? (owez bear in ur mind) so, fetch 'him', u noe 'him' better rite..(u noe wat i mean)

wat can i said here, u just not ready yet to face "real world"...

bytripledot...

Asyraf Ex Zoo Negara said...

soal cintan cintun ni x yah la kisah sgt ek~~yg penting bahagiakan parents dulu~~keje elok2~~bg duit kat parents~~tolong adik bradik~~if wat mcm tu secara consistent, Insya Allah segala yg baik akan dtg kepada kita~~termasuk la jodoh =)

Anonymous said...

kalau jodoh xkan kemana...


Bysitukangsmith

gRiJeNeLiA said...

hey just don let him slip away...u'll regret tru out ur life and about ur past...past is past wawa...memories won't fade but u can tell ur loved ones in future...i miss u and keep in touch k? tc=)

wawa(",)toink2 said...

asyraf:thnx 4 ur word..=)

grija:mis u oso dear..=(

farisabdrazak said...

hola...salam singgah ek wawa.. =p

wawa(",)toink2 said...

singgah je..?? huhu..