Wednesday, September 2, 2009

Interbiew agy..

kali ni lain ckt interbiew nya.. if b4 dis aku interbiew nk keje, now ni lbh kepada persediaan utk keje.. aku apply GEMS.. ari senin ni aku interbiew.. tkt gak neh actually.. aku neh mmg ta pnh pg mn2 interbiew b4 dis.. ngan darah gemuruh nya agy kn.. mmg parah la.. kali ni mmg aku akan pg dis intebw.. yela, sblm2 ni dah 4 intervw yg aku kne pgl aku ta pg.. hahaha.. tkt pnyer psl.. apara wawa..

kt GEMS ni nnt, dia akan training uh dak2 yg da grad neh.. pas abs training, dia akan anta wat prektikel lak.. ha, pas2 bawu dia anta kte keje.. member aku ad yg dah pg.. dia ckp, if ms training 2 kte da bgs, dia trs anta ofer nk keje..

tp aku neh cam musykil gak neh nk ikt or x prgrm ni.. risau gak if dah abs ikt program ni, skali x dpt keje gak.. x ke buang ms aje.. bek keje.. kn..?? tp if dpt keje pas abs ikt progrm ni, cam best gak.. arghh...!! mn 1 neh.. nk pg ke tidak..sesapa yg tau psl bnda alah ni, tulun kac advce cket.. or memember aku, sesapa nk join.. jum uh.. ad teman.. hehe..

7 comments:

wani said...

wawa.. GEMS 2 ap? aku pon xde wat ap neh..
if best, nk gak ikt..hehe

Ulthero7 said...

pergi je... worth a try.. free plak tuh.. heril pegi gak.. ok je.. ko gemuruh ke? ak tgk ok je tyme present.. len le ak..

Anonymous said...

x galakkan sangat..

better trus keja..kalo dah susah sangat nak dapat keja..
pakai jer agensi pekerjaan..sure dapat keja..

OK.

ana said...

prog gems ni kn, mle2 dia bljr dlu..
dlm 2 bln lbh..pas2 di anta training kt mn2 syarikt..
klau syarkt 2 sk ko, dia trs amek ko keje..
means ko trs kn keje la kt c2 pas abes training..
kre ok la wawa..
better pg dr x wat pape..

wawa(",)toink2 said...

Ulthero7 : 2 la nya..ak ad tnya herel..
dia ckp ad elaun..tmpt nk stay n mkn pon disediakan..kre ok la kn..??

ana : owh, cm2 ea..tp wiso gk kot syrkt 2 x sk kte..haha..=p

Anonymous said...

wawa, mmber aku ckp kn, dpt elaun dlm 700 gak la..
mmber aku kt enjoy prog ni..
bek ko pg wawa if ad peluang..
x kne byr pape pon dorang ckp..
if ko wat btl2, sng dpt keje...

Anonymous said...

gud luck wawa intrvw isnin nnt..=)

*mira