Friday, August 28, 2009

I'm 52% single


again.. broken hearted.. hmm, nothing 2 say.. Question, why, why n why again.. wanna screaaammmmm....!!! knp 52%..?? bcoz another % still with him..=( how 2 get it back..?? duno..

rs mcm dipermainkan plak.. cari kte ble bosan or sunyi.. pas2 tinggal kn kte cm2 je.. wat org cm tunggul, cm batu.. ingt org xde perasaan ke.. hmm.. if btl syg, tkn wat cm 2.. nk kt x syg, rs nya mcm2 dia wat nk bukti kn syg dia 2.. ble kte dah mula percaya, cm ni plak dia wat.. dah xde ap yg blh ckp.. just a note buat kamu dear kt bwh ni.. u know its u dat i mean here..

Tuesday, August 25, 2009

finally..!! wee...!!

akhir nya grad gak aku.. kt bwh ni merupakan beberapa kerat pic aku ms konvo 19hb ogos dlu.. bapak pnt.. huhu.. tp beshhhhh....


my dearest fwenz

my lovely mom..

my beloved mom n sis..


Nur Iffah Irdina..=)

haa.. ni la dia antara pic yg aku sempat letak.. bnyk sgt nk ltk sume.. huhu.. bwh ni plak ad rakam cket ms tgu nk nek pentas.. hehe..


video

so now misi mencari keje plak.. wee...=D wish me luck..!

Monday, August 3, 2009

interbieu

dah sebulan lbh aku dok umah pas abes stdy.. tp ak bkn dok sesaje pe kt umah.. ak amek kursus SRT.. hahahaha... ap 2 SRT..?? kursus Sains Rumah Tangga daa… hua hua hua.. ak “berkursus” ngan Puan Zainab, merangkumi mak kesayangan ak.. kah3~ =p pelajaran yg ditekankan adalah memasak.. kre now ni ak dlm thp “diploma” la dlm bab masak2 neh.. kre ok la tu an..?? nnt lme2 ak dpt la “degree” plak.. weee… =p so skrg ak nk cr keje plak.. hehehe.. dah puas dah dok melingkau kt umah..

ari kames ni ak 2run kl.. sbb nyer dis Friday ad intebieu kt ttdi.. tatowt nyer shayerrr… seumur idop ni la 1st tyme ak pg intebieu tao.. ta pnh agy pg b4 dis.. dia pnyer thp ketakutan 2 kn, rs cm nk pg jmp buah aty wat kali petama je rs nyer.. hahahaha.. senget la ko wawa oi.. ekekek~

ap yer slalu nyer dia nk tnyer tyme intebieu..? riso thp cipan da neh.. adeh~ kecot pewot.. sesapa yg ad pengalaman pg intebieu 2, kac la tips2 ckt ye.. kac tau la ap soklan yg dia slalu tnyer.. hoho.. dpt ke x keje 2, x kesah.. yg pntg nyer aku dpt la rs cm mn pg intebieu.. kre pengalaman la.. huhu.. so pas ni if ad agy intebieu, x la kecot pewot agy dah kn.. hehe..

pape pon, wish me luck.. thnx..!